KAWAN keSAYANGan

Friday, May 27, 2011

sangat rindu

Wah..baru hari ni dapat buka belog terchenta ni, rindu nak menaip entri, rindu nak jengok entri2 terbaru dari kome. Sebelum ni hanya mampu menjengok kome dari ping di  Port Blogger, Blogwalking Widget, Sembang Blog LM, Blogger Pilihan Malaya dan Malaysian Blogger United saja.


Sejak minggu ni, sy tak boleh sign in belog sendiri di chrome. Tapi setelah mencuba sign in di explorer barulah boleh. Memang rasa nak pelok saja skrin yang memaparkan dashboard ni. wahahhaaa...


Dengan senang hati sy boleh kembali berblogging sambil mendengar lagu BUNGA ni...








Tak usah ditanya mengapa ku pilih
Bunga yang mewangi terliar berseri
Yang tak akan nampak di mata pun
Berwarni dari lain-lain
Segan untuk aku sapa
Walau ada maksud yang ku sembunyi

Pernah ku mencuba terima seadanya
Sayang ia selalu calarkan sudut hati ku
Hingga lelah jiwa ku dikecewa
Yang tak mungkin berpaling kembali
Namun ku yakinkan nanti
Tuhan pasti beri gantinya

Ku mohon kau yang indah pada mu
Untuk ku tatap menawar resah ku
Kekal aku di situ harungi cinta


Dan aku pohonkan yang baik
Bersantun kata kata tentang cinta
Bicarakan rindu pada ku

Mengharum selamanya

tak habis2 humming part yang warna pink..sy nk munge....

Memang minat giler sangat dengan lagu2 kumpulan exists ni dari sekolah rendah, samaada mamat atau ezad. Suara dan lagu mereka ni amatlah menyentuh hati.

2 kata mereka:

SYAF said...

adessss...patut lah crome syaf pun ada masalah....ingatkan lapy yang ada masalah

Qaseh dalia adelia said...

same lah xleh nak login

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...