KAWAN keSAYANGan

Monday, May 16, 2011

Giveaway wow Kedai Cokelat


Akibat merindui SI ITAM tengah-tengah malam ni,telah membawa sy ke belog MIOW TGH TIDO ni. Melihat beliau sedang menganjurkan contest sulungnya,berkenaan coklat. Amat menarik selera contest ni.





Sangat teruja apabila mengetahui seorang mamat sedang menyusahakan KEDAI COKLAT  secara online. Hebatnya...beliau memiliki kemahiran membuat handmade choclate. Walaupun baru mengorak langkah tapi beliau pandai mengambil hati bakal pelanggan yang terdiri daripada blogger yang menjengah blognya.Siap nak coklat kepada 20 orang yang menyertai contest ni. Tak sabar nak dapat coklat dari jejaka ini. masa bercinta dulu2 je dapat coklat.

Melihat kepada hasil beliau,macam tak percaya seorang jejaka mampu menghasilkan coklat yang begitu menggiurkan. Dengan pelbagai bentuk dan warna coklat cute yang terhasil dari tangan beliau. Mungkin lagi menarik jika box coklat itu diserikan dengan reben ropol-ropol yang berkilat2 orang pompuan memang suka benda yang berhias2 ni, melekatkan sticker sebagai trademark @ lambang kepada produk anda tu. Ataupun menggunakan chasing choclate yang comel2 sesuai untuk dibuat hadiah,boleh dibuat doorgift untuk kenduri kawin trend sekarang ni. Boleh juga kad comel mengikut kretiviti anda untuk diselit bersama bungkusan ini. Kos pembungkusannya menjadi lebih tinggi dari sebelum ini la. macam2 yang tergambar dalam fikiran tapi tak terkeluar kat skrin

Teruskan mempromosikan BLOG KEDAI COKLAT untuk diketahui umum. Dunia blog ni sudah menjadi skop pemasaran untuk para peniaga seperti anda. Ianya mudah,murah dan sangat uptodate lah!! Memang akan hot la kedai anda lepas ini.insyaallah

FAE AMALINA AINA nak coklat free tak??? meh la join sekali



************************************************************************************

Selamat berjaya ENCIK MIOW !!!!! Akhir kata, yang mana anda rasa baik dan sesuai tu ambil sebagai idea, yang mana merepek tu anda gelakkan sebagai hiburan. 
psss...kalau boleh nak join venture ngn anda boleh???


11 kata mereka:

hawiz said...

nk coklat sikit..hihi

Halimatun Sa'adiah said...

join la contest ni...
nk dpt byk pon bole...

Farhan Zulhusmi said...

menarik gak contest nie...
thanz info...
:-)

Halimatun Sa'adiah said...

jom join..nanti dpt coklat...

SyedGraphiX said...

waaaa..nk ckelatt! tp mls plak nk join. hahaha

Sebenarnya banyak mende nak tuliss. tapi, dek kerana sebak.. adehh.. sikit je jadinya T_T . http://www.syedgraphix.com/2011/05/rindukan-suasana-sekolah-dan-16-may.html

Halimatun Sa'adiah said...

meh ler join..dpt coklat tau..

syaimz said...

nak free coklat!

Halimatun Sa'adiah said...

moh ler join contest....

apik pehe said...

apik nak!!tapi awk belanja laaa..hehe

Halimatun Sa'adiah said...

amboi...join contest sesenang neh xnk pulak...

cik ayin said...

wah..coklat...hee :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...