KAWAN keSAYANGan

Monday, April 11, 2011

tunggu aku matahari..aku masih mengulit mimpi bersama bintang

wahahaa...sungguh berbunga2 tajuk entry kali ni kan...


Begitulah ibaratnya kehidupan sy sebagai penganggur suri rumah sejak da minggu ni. Maklum la sorang2 je duduk kat umah, family yang lain bekerja dan bersekolah. Jadi boleh bangun tidur bile rasa nak bangun, lagi tak puas bermimpi selagi tu tak nak bangun. Memang sakit badan TERBAIK. Bangun tidur memang terhoyong hayang la. Jangan hairan la kalau sy jemur pakaian pada petang hari. Matahari pun da tak mandang.


Selalunya sy akan check kerja2 yang harus dilaksanakan. Kalau banyak yang harus dilaksanakan mengeluh panjang dulu, cakap2 dengan miow baru mulakan gerak kerja. Kalau kelihatan tak banyak,touch up2 sikit. Bersenang lenang la sy pada hari berkenaan. 


Untuk mengelakkan rasa sunyi di rumah,segala macam drama disiarkan sy ikuti. Kadang tu bukan sy tengok pun,tapi sy sengaja buka bagi menimbulkan mood bising di rumah. Laptop pula malam baru sy off. 


Seronok jadi housewife ni.. untung2 ada macik2 yang berkenan dengan sy untuk jadi menantu. Boleh kawin cepat. Amin (= 







Tiba2 teringat drama korea ni. Ada sesiapa yang pernah tengok? Lepas ni sy bercerita mengenai drama ni dengan hidup sy.


2 kata mereka:

topimagine said...

hahaha.. cnfirm bosan giler biler dok umah kn.. seb bek ade internet.. leh la bermaharajalela jap .. haha

Halimatun Sa'adiah said...

xde la tahap bosan lg...
uncle unifi teman ka...hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...