KAWAN keSAYANGan

Thursday, April 21, 2011

Asy-Syaima anak ku....

sayang..jangan masukkan jari dalam mulut tu....takmo2...Baru sy tahu yang sy mempunyai anak perempuan yang namanya cukup indah. Asy-syima anak perempuan ibu susuan Rasulullah , sy telah perasan sebentar semasa membaca entri tersebut. Macam mana la rasanya nanti mengasuh anak kecil, lebih2 lagi yang bukan anak kita sendiri. Sekarang mana ada lagi anak susuan, tapi anak buah,anak tiri,anak pungut ada la. 

Yang pasti sekarang ni sy sangat obses apabila melihat baju2 comel yang dijual di kedai pakaian kanak2.Geram tengok baby tight dengan punggung tonggek die....Baby boy mama nak jadi superman ke lion????
bleh ke offer kat anak macam tu? giler mama

Ok.. Masa untuk tukar lampin anakku....

Masa mama kecik2 dulu suka tangkap ladybird, botol air yang opah bagi masa mula2 dulu pun bentuk ladybird. Jadi pampers baby pun kena ada motif ladybird juga k.
Tapi kalau la anak sy Asy-syima mesti tergeliat lidah sy nak menyebut nama beliau. Sebabnya sy mengalami masalah untuk menghasilkan bunyi desiran semasa bercakap. Sukar menghasilkan bunyi dari huruf SYIM.
Ok SUDAH la tu berangan nak ada anak. Bakal suami pn belum jumpa lagi. Jom tidur. Moga mimpi indah2 bersama ............ ahaks.

hempoknye tilam kekabu ni. warna pun cantik.

2 kata mereka:

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

hahaha.. gatalnye.. xsabar nak buat anak ek.. eh silap.. xsabar nak kawen yerk :)

Halimatun Sa'adiah said...

amboiii....x sabo nk pkai baby comel2 la...hohohohoo

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...