KAWAN keSAYANGan

Sunday, December 25, 2011

Wedding Of The Year


Membariskan mereka-mereka yang sudah melangkah ke alam perkahwinan.




Dimulai dengan IZYAN, yang juga merupakan anak kepada kawan abah yang sebaya dengan sy. Tidak berkesempatan bergambar bersama suaminya, lagipun majlis bertunang dan akad nikah mereka pada hari yang sama. Cepat dan senang kn?




Cik eh.. Puan Khairiah, bekas pengajar sy semasa di IKBN Miri. Dapat jugak beliau berpindah ke semenanjung semula sebelum berkahwin. Kalau dulu msg dengan encik suami tak lepas, maklumlah baru berjauhan.




Merupakan lokasi kenduri yang agak jauh iaitu di Bagan Dato', Perak berbondong-bondong la kami konvoi beramai-ramai ke majlis kak Su, ex manager di Mcd Kota damansara juga geng kamcing. 



Majlis Abg Yob, rakan selate nite di Mcd. Bekerja keras beliau menyimpan duit untuk kawin ni. Kami terpaksa menunggu lama bagi memberi ruang kepada pasangan untuk bersantap, memang habis hidangan disantap pengantin. Membazir katanya, yela dah bekerja keras mengumpul duit untuk majlis kan.



Juga rakan sekerja di Mcd dulu, Kak Anum ni agak kasar sikit orangnya tapi seri pengantin memang memeranjatkan!



My BFF sejak darjah 6, memang layak pun Maryam ni berumah tangga dulu antara kami.



Majlis yang terakhir sy bertandang, ezatie kawan sekolah dulu. Faezah Jamaluddin selaku pengapit akan menyusul la selepas ni.


** gembira melihat mereka telah menempuh ke alam baru. sy juga akan mengikut jejak mereka tak lama lagi. insyaallah!

13 kata mereka:

Rozuan Ismail said...

wah. bunyi macam dah x lama lagi ye

EZAD AMIR said...

Nk komen..
Gmbr 1,mane pgntin laki????dah lari ke?eekeke..
Gmbr 2,wooo senyum dgn konfiden pgntin laki dpt bini cun..
Gmbr 3,kesian kt pgntin..org lain lak lebih2 bgmbr..ekeekeke...
Gmbr 4,hahaah lawak ar pgntin laki tu...
Gmbr 5,wow bju kaler pink mesti ikut plhn bini dia ni..
Gmbr 6,pgntin laki oke je tgh mkn..npe pngtin pompuan dh siap mkn ke?ni msti kes malu nk mkn byk2 ni..
Gmbr 7,bju pngtin ni plg lawa dlm kesemua gmbr2 pgntin kt sini.

naf. said...

whhh kahwin2. cantik sgt pengantin.ttbe terasa mcm nk kawen hihihi

Halimatun Sa'adiah said...

Rozuan Ismail..arap2 tak lme lg la turn sy..huhuuu

Ezad Amir..ragam org kawen..

Naf..tgk org kawen mmg trse gedik nk kawen jgak kn.

Zul Fattah said...

kawan2 lain dah.. akak bila lg?

diana said...

semua bulan ni ke??
wah..makan free la..:)

Iffah Afeefah said...

pink tu menawan

sweet je nengok

EZAD AMIR said...

Maka cik halimah,sudah berkali kali sy dtg ke sini untuk mbaca upade tbru dr kamu...
Tp akhirnya sy pulang jugak ke blog sy dgn hampa kerana kamu tdk update...
Sy nantikan new entri dri kamu..

sha my heart said...

awak dah nak kahwin ke? tahniah.. =)

fae jamal said...

i-Allah..maklis fae nnty kamu kena dtg k..;)

Apik Pehe said...

hehehe..syoknyer kawen...eh eh eh...

ayie said...

wah lawa lawa pengantin

nur ika said...

kepang..kepang..gedebum..gedebum..!cntekkk..^.^follow..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...