KAWAN keSAYANGan

Friday, December 2, 2011

PANGKOR yang dinanti

Jumaat lepas sy menerima panggilan untuk berkursus pada 6hb hingga 9hb, tetapi yang menjadi tanda tanya ialah dimanakah lokasi sebenar kursus yang bakal sy hadiri. Hampir seminggu baru sy menerima hitam putih makluman kursus yang bakal sy hadiri, maka terjawab sudah lokasi kursus sy nanti.

Seperti mahu melompat lebih tinggi, angan-angan sy untuk ke pantai menjadi kenyataan sekali lagi. Tetapi kali ini lebih menguntungkan kerana segala kos telah ditanggung sepenuhnya melainkan kos membeli-belah. Tak kisahlah jadual telah diatur rapi untuk menimba ilmu kewangan selama empat hari. Janji sy dapat menjejakkan kaki ke tanah Pulau Pangkor yang sy idamkan.


Mula mencuci mata melihat pemandangan pulau secara visual.ingin bermain ombak rindu di musim tengkujuh..tak sabar menikmati keindahan pantai yang ayornya berwarna turquoise..* harus menyiapkan pembayaran yang sudah menimbun sebelum ke pangkor.pecah kepala!
** Allah itu Maha Adil apabila hambanya angan sesuatu walaupun kadang kala ianya kelihatan tidak masuk akal. subahanallah!

5 kata mereka:

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

ne nak g kursus ke g holiday ni sis.. haha

Razil Tahir said...

Bestnyer!!!
Tak sampai lg!! T,T
Tell me more! Tell me more!! XD

Halimatun Sa'adiah said...

taufiq..smbil myelam minum air la..

Razil..2gu sy ke sne dlu ek..

hawiz said...

mmg cantik..da penah g..seyes..nice lor.

L said...

sonok kan p kursus sana.. hehe.. suke2

jom baca kejap=0
http://lolz-l.blogspot.com/2011/12/tuntutan-ifc.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...