KAWAN keSAYANGan

Sunday, November 27, 2011

"NOUR" baru sy..


Sudah sebulan sebenarnya kucing induk dirumah sy ni memberanak. Cuma beliau terlampau menyimpan anak-anaknya dibawah katil sehinggalah petang ini kami menjumpainya keluar. "MAK" ni sudah lama menetap dirumah sy, hampir sepuluh tahun. Sudah lama juga beliau tidak beranak.




posing selepas makan kerepok lekor di petang hari.
masih maintain dan gebu lagi tau. 



 kamilah "TRIO"! baru hari ni keluar dari sarang, tu pun malu-malu kucing dengan camera.



 Corak die ni paling pelik, agak berkotak-kotak, yang lain jalur-jalur.
Susah nak snap gambar die, tak sabar nak masuk sarang balik.




yang ni paling sporting, asyik tengok camera je. Da snap gambar baru masuk sarang balik.


Kome sungguh gebu! Tapi tak sempat nak tangok jantina masing-masing. Nanti keluar sarang lama-lama sikit ek, boleh main gomol2.

14 kata mereka:

Zul Fattah said...

cute je baby kucing tu... hehe

Rozuan Ismail said...

comelnye.nak satu.huhu

adwafarahin said...

hihi geli kucing T_T

Pendamba Mawar said...

comel nyerrrrrrrrrrrrrr

cik puan muda umi said...

comelnyeeee..:D

Halimatun Sa'adiah said...

comel cm tuannye la kn..heheheee

Cik Asma BLuppy said...

alamak!! comel nye! nakk yg girl boleh? anak teruna sy nak masuk meminang..hehehe

Halimatun Sa'adiah said...

berbesan la kite nant ek..
tp x sempat nk identify gender mereka ni la..

nazirulhazwan~ said...

Wo!nak satu.hehe

Jieha mohd said...

wahh kucing kite samee hee

krole said...

alalaalla tomeinye ank kucing tu...wak le ubah link krole kat bloglist wak?

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Cute2nya.... lama betul tak bermanja2 dgn kitten yg cute miut mcm ni.

محمد رازيق said...

comelnye anak-nak kome ni.. bgi teman satu buat anak angkat boleh?? hehe.. salam kenal.

Solihin Zubir said...

haha.. bulu semua sama je...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...