KAWAN keSAYANGan

Monday, November 21, 2011

GA dari Lydiamiza.com


wahhh!! tak lama lagi hari kebesaran kami berdua. Yea..saya dan KAK LM secara kebetulannya telah dilahirkan pada tarikh yang sama cuma tahun yang agak berbeza, jaraknya antara kami tak dapat dipastikan. Tak sempat bertanya panjang lebar dengan beliau. Tengok je beliau buat giveaway, dengan pantasnya sy tak sabar-sabar nak ingatkan kak LM yang bufday kami sama. Luv u larh akak!

Tapi berkenaan dengan hadiah tu masih dalam perkiraan la. Sebab sy sendiri tengah berfikir hadiah apa yang harus diberkan kepada diri sendiri. (boleh tak macam tu??)




Rakan yang sy tag adalah cik CIK ALVAS sebabnye beliau pun sama tarikh lahir dengan kite dan beliau ada membuat give away jugak.


** semangat je amik cuti pada hari berkenaan 23hb tapi beliau tak jadi pula meraikan bersama aka 1st date kami. ceeittt!!

5 kata mereka:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

tq sudi join matun.tak sangka kita kongsi sama tarikh..hehehe.ops..mana lak akak nyer header?hehe

CikGu Ma said...

datang follow awak =)

Kurang vs Lebih

Iffah Afeefah said...

smoge berjaye

xsmpat join pon

cerita best said...

tgk cm best je GA DARI LYDIAMIZ.COM...

sha my heart said...

good luck
=)

meh jenguk sini =) semoga berbahagia di sana, ya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...