KAWAN keSAYANGan

Sunday, November 13, 2011

my 1st trial hana tajima style


Semalam telah berlangsung Majlis Hi-Tea Akhir Tahun bagi guru dan staff SMK USJ 4, dengan persiapan last minute sy harus menghadirinya walaupun berat hati nak pergi. Dengan beraninya sy cuba membawa imej hana tajima teng teng yang sangat popular masa kini. Selalu tengok kawan-kawan bergaya hot dengan shawl masing-masing. Berbantukan yong dan ebah, kami belajar toturial melilit shawl dari en. you tube. Alhamdulillah setelah dua kali percubaan berhasil juga lilitan shawl di kepala sy.

sangat takut kalau lilitan shawl ni terburai, takpe2 peniti banyak.


Ni la close up kami keluarga...










adalah lakonan semata bersama encik Fazlan,pembantu makmal dan baby Maisara.

Ingatkan sesi photografi tadak menggangu waktu melahapku,tapi mereka datang pulak menyerbu ketika mulut sy penuh makan. Tak sempat nak bangun. Nak bergambar bersama "yuna" katanya.




Antara aksi gedik nyaris menteburaikan shawl sy.

ibu yang berlagak seperti anak dara.

* lepas ni kena rajin2 belajar tutorial shawl satin, macik da sponsor shawl.

6 kata mereka:

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Wah! Bergaya la dia. ;)
Sampai skrg Kak Mirror tak pernah cuba lg ikatan cara Hana Tajima ni walau belajar tutriol dia kt youtube dah berpuluh kali ada.. hehe.

Halimatun Sa'adiah said...

ala miss...sikit lg jd la 2 cm hana tajima...kne byk kali cube je...

cerita best said...

lawa tuan blog post hahahaha

a!n n!a said...

hehehe..
sad style.. :)

Halimatun Sa'adiah said...

sad??

cici tembikai said...

lawa. eh ibu ? you dah kahwin 0,o

hikhik comel je.

I tak perna try style hana tajima, macam susah T_T

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...