KAWAN keSAYANGan

Saturday, September 17, 2011

Saya sudah tembam




Tembam kan kami???




Baby girl ni sy telah culik di rumah mantan jiran, ketika orang ramai sibuk menjamu selera beliau pun sibuk berjalan keliling rumah. Kerana aksinya yang sangat nakal, sy dokong dia. Memang tak takut orang baby girl ni sehingga telah mengusik permata aka p.i.m.p.l.e yang sedang tumbuh mekar di sekitar dagu sy. Arggghhhhh!!!!!!!! mentang-mentang kulit muka dia licin lagi. Fuh!


Kepada sesiapa yang mempunyai petua-petua ataupun secret recipies untuk menghilang permata di muka ni silalah berkongsi dengan sy ni. Sepertinya permata ini sudah seronok bertapak di muka ni sehinggakan muka sy kelihatan benkak aka tembam. Diserikan lagi dengan tabiat permakanan sy yang  tak boleh tak makan udang, walaupun ianya menyebabkan muka sy merenyam aka gatal-gatal (sy memang gatal pun..ahaakss). Janji sedap!


* semasa bersalaman dengan mak baby girl ni, dikatakan sy ni sudah mempunyai aura dengan budak. Tak lama lagi katanya sy bakal berkahwin. (insyaallah..sebelum ni memang jarang layan budak kecik, ntah kenapa malam ni seronok sangat layan baby girl yang tak tahu nama ni) 

15 kata mereka:

AdyBudika said...

menegur saya dipagi tersebut?? err..pagi mane eh?? hehehehe

Hana Soffelia said...

Memang ada gaya ibu mithali dah tu.. ehehe

Halimatun Sa'adiah said...

insyaallah...
harap2 begitu la nant...

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Halimatun... pimple tu biasanya kalau kawin nanti hilang sendiri.. (susah nk terangkan kenapa, tp I pernah terbaca). Tp kalau I time remaja dulu, bila keluar "permata", I lebih suka tepek dgn bedak sejuk dan berpantang makan - udang, kacang tanah mmg I elakkan time tu.

fae jamal said...

tak lama lagi pegang anak sendiri pulak..hehe;P

p/s :

di tag :

http://fzhjmldn.blogspot.com/2011/09/contest-saya-comel-bila-memakai-shawl.html

Zul Fattah said...

gemuknye kak eton.. lain kt.. dulu rasa kurusje pipi tu.

Halimatun Sa'adiah said...

miss mirror...sy pun tgh maintain wat cm2 la..tp udang mmg susah nk tggl..hehhee

fae..insyaalahhh...coming soon..

fattah..pipi ni gemok sbb pnuh 'permata' tu la...uisshhh

srikandi cinta said...

kalau dah dukung baby tu, tak sabar nak kahwin la tuh.. hehe :) salam kenal ^_^

Halimatun Sa'adiah said...

salam knal..mmg x sabo kot...hehehee

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

salam matun.
wahh ada tokoh jd ibu dlm masa terdekat nmpknya.jerawat kat dagu tu sama cam akak.selalu je singgah kat wajah gebu ku ini.huhu.akak cuma sapu muka ngan bedak sejuk je bg dia kecut.tak pernah lg letak ubat jerawat seumur hidup ni.sbb tu muka akak tak licin kot?tembam?haha..samalah kita dik

LittleGurl said...

ok dah boleh kawen ;D

Halimatun Sa'adiah said...

kak LM..tp pipi sy x gebu,kecut kne makan ngn jerawat..

Little gurl..err...ye ke?

Cik Yuyun Nadira said...

aww da ade bakat pegang baby tu , kira bole kawen da lettew , hehe :p

IMANSHAH said...

jerawat buat manis

GreenAppleKu.com said...

hai.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...