KAWAN keSAYANGan

Friday, June 17, 2011

ALHAMDULILLAH..TERJAWAB SUDAH SURAT CINTAKU






Alhamdulillah sekali lagi...
penantian sejak lebih tiga bulan telah berakhir...
terjawab sudah SURAT CINTA LAMA yang telah dibuat rayuan...
4hb Julai ni pergi g dating melapor diri kat putrajaya...
termakbul sudah doa abah supaya anaknya mendapat kerja ini...
terima kasih abah atas doa mu itu..


Lepas ni sudah tak pakai lagi baju uniform, kena kumpul baju kurung banyak2..
Lepas ni safety shoes yang berat kena simpan dalam kotak, kena gilap kasut formal yang beli semasa interview tahun lepas..harap tak rosak lagi la...










Umie suruh pilih tempat kat Putrajaya,senang boleh ikut abah katanya..sy kena duduk dengan makcik la jawabnya..urmmm....

12 kata mereka:

JIJI YU said...

ahah asimpan peraasn tak menahan..pelakon korea tu weyh

Fiena Shahairi said...

alhamdulillah.. tahniah mat0n... wahh bleh lah belanja nnti.. hahahhaa...

syafiqakarim said...

wah..tahniah tahniah.
dekat la kita.huhu

Muhd Fadil said...

alhamdulillah. TAHNIAH... moga sentiasa berjaya ye...

Santri T.P.I.N.I said...

tahniah...

sha my heart said...

tahniah ye..

kerja apa? rayuan apa?

Tea said...

xpelah kena duk dgn makcik. yg penting, Alhamdulillah.

apik pehe said...

huhu..tahniah2..

Zul Fattah said...

tahniah kak.. dapat kerja apa?

Affan said...

dapat kerja k?
tahniah, keje rajin2 hehe

n!cK said...

tahniah matun..:)

Anies Anessa said...

congrates!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...