KAWAN keSAYANGan

Wednesday, August 8, 2012

Wordless Wednesday..Biarlah Jari Berbicara
Tersangat nebes untuk menghadapi peperiksaan perkhidmatan, titik penentu sy akan disahkan dalam perkhidmatan awam ni. Bermula dengan ujian menaip dan perlu menjawab soalan yang terkandung dalam buku tebal itu. Adess!Wish me luck!

Friday, July 13, 2012

Di Hati Ku Ada Kamu


Yuna si pemalu sangat terkejut dadanya disnap....

Saturday, July 7, 2012

Lagi Baby Miow Yang GebussCaakkkk!!!Mummy!! ade orang snap gambar kiter larhh...Lagi sekali pic kami disnap!Mummy tengah landing baek ni...
* mereka sibuk mengupload gambar hari bahagia dan cahaya mata tapi sy sibuk bermain dengan si buluss2 ni di rumah. 

Monday, June 11, 2012

Senarai Lagu Ketika Frust MenonggengEntri ini tiada kena-mengena dengan perasaan tuan belog ketika ini. Cuma mahu berkongsi barisan lagu-lagu yang menyayat hati dan bisa meruntun jiwa bagi sy, atau mungkin tidak pada kalian.


  •  Ku Relakan Kau Pergi DariKu...Okays
  • Kerana Terluka ..Nurul
  • Titian Hasrat..Samudera
  • Jangan Menangis Sayang..Safura & One
  • Hati yang Telah kau sakiti..Rossa

Sila ajukan pertanyaan kepada "tube anda" untuk memperdengarkan lagu-lagu diatas.Sudah cukup memdengar lagu yang sadis. Mari kita berkongsi pula lagu yang bisa memujuk kembali setelah terluka hati yang telah disakiti setelah titian hasrat hancur sehingga merelakan kekasih pergi.

  • Baik-Baik Sayang..Wali Band
  • Sejiwa..Spring

Hanya DUA lagu yang mampu memujuk hati yang disayat oleh LIMA lagu yang sadis. Betapa hebatnya kuasa lirik lagu yang boleh mengubah emosi sy, sehinggakan sy pernah melontarkan suara dengan 5 lagu yang pada asalnya sukar dicapai vokal sy dengan penuh emosi. Maklumlah orang tengah frust, tercengang girlfriend2 sy menyaksikan persembahan khas sy ketika itu.Sekadar gambar hiasan- kenangan selepas Himpunan Hijau 1 Jun 2012, Stadium Darul Aman,Kedah


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...